Over Hoveniersbedrijf Gaanderhei

Is uw tuin toe aan een grote onderhoudsbeurt? Laat het aan hoveniersbedrijf Gaanderhei over. Wij zijn een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in onderhoud van tuinen. Een grote of kleine tuin, wij pakken alles aan. Met een passie voor groenonderhoud doen wij er alles aan om uw tuin er spik en span uit te laten zien.

Door onze vakkennis en professionaliteit zijn wij een vertrouwd gezicht in de Achterhoek. Naast het onderhoud van tuinen bieden wij meer. Zo doen wij onder andere ook; tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie. Daarnaast verkopen wij ook kachelhout en doen wij ook zaagwerkzaamheden zoals het uitdunnen van bosplantsoenen. Voor meer inhoudelijke informatie hierover, neem een kijkje op de rest van onze website.

Home Diensten Tuin aanleg v2
Tuinaanleg
Graag uw tuin opnieuw aanleggen maar nog geen enkel idee hoe. Samen met Hoveniersbedrijf Gaanderhei kom je er gegarandeerd uit. Gazons, vijvers, straatwerk of beplanting alles is mogelijk.
Home Diensten Tuinontwerp
Tuinontwerp
Tuinontwerp, dan denk je aan heel veel dingen, beplanting, bestrating, waterelementen, opbergruimte en zo zijn er nog tig andere dingen waaraan je denkt bij tuinontwerp.
Home Diensten Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt? Wij bij hoveniersbedrijf Gaanderhei nemen dit werk graag voor u uithanden. Of het nou gaat om standaard onderhoud, onkruid wieden tot aan het verbeteren van de bodem, wij pakken alles aan.
Home Diensten Tuinonderhoud
Advies
Kunt u wel wat advies gebruiken rondom uw tuin. Dan bent u bij Gaanderhei aan het juiste adres.