Gaanderhei over

Algemeen

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt? Wij bij hoveniersbedrijf Gaanderhei nemen dit werk graag voor u uithanden. Of het nou gaat om standaard onderhoud, onkruid wieden tot aan het verbeteren van de bodem, wij pakken alles aan. Normalerwijs bestaat tuinonderhoud uit de volgende werkzaamheden: 

  • Bladruimen
  • Snoeien
  • Afknippen van vasteplanten
  • Grasmaaien
  • Onkruid bestrijden

Dit is niet alles, zo zijn er nog natuurlijk meer werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens het tuinonderhoud. Ook het gazon onderhouden behoort tot de werkzaamheden. Hier komt veel bij kijken, denk daarbij aan; beluchten, bemesten, maaien en verticuteren. Dit alles zal de bodemkwaliteit verbeteren en de plantengroei stimuleren. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw tuin er het gehele jaar strak en netjes er uitziet, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Snoeiwerk Tuinonderhoud, daar komt een hoop bij kijken. Zo ook snoeiwerk. Worden de struiken te hoog, gaan de planten dood, door het regelmatig bij houden van het snoeiwerk blijven struiken, bomen en planten in...
Gaanderhei over 7
Gaanderhei over 9
Bemestingen Bevorder de gezondheid van uw tuinplanten, bomen, struiken, bloemen of gazon door het te laten bemesten, hierdoor zullen de juiste voedingsstoffen in de bodem trekken, waardoor het groen in uw tuin be...

Meer informatie?

Hoveniersbedrijf Gaanderhei is bedreven in alles omtrent tuinonderhoud. Wilt uw tuin laten onderhouden, geen probleem. Voor al uw vragen en of opmerkingen, kunt uw contact opnemen middels het contactformulier op de website of mail naar info@hoveniersbedrijfgaanderhei.nl of bel op 06-1355 0028. Wij geven graag antwoord op uw vraag.

Bijlages

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring